Björkö Outdoor

Björkö Outdoor

Vi är en nystartad påbörjad projektgrupp utan någon styrelse eller krav på möten..endas ha fokus på aktiviteter utomhus på vår härliga ö.
Mountainbike, Springa och jogga runt på stigar och berg mm
Funderingar finns på att försöka ordna Mountainbike-rundor både för stora och små, ung som gammal, tränad och även er som är otränade som vill var med.
Det finns även flera som är intresserade av jogga o springa på våra stigar, och det finns ju alla möjligheter att skapa någon typ av grupp och springa tillsammans.
Det finns tankar att snitsla/märka upp stigar med band eller färger, göra kartor på stigarna och även få längd och svårigheten på stigarna.
Tanken är att vi Björkö-bor kan göra roliga aktiviteter tillsammans utan några större krav, det kan ju bara vara att någon lägger ut en aktivitet t.ex på ”Björkö Anslagstavla: Stig-cykling på Lördag kl:1000, mötesplats ICA” eller ”Vi springer en 5km-runda på söndag kl:1700, mötesplats Lekparken”
Om någon har några ide’er på utomhusaktiviteter så kan vi försöka att starta upp något tillsammans.
Sedan är tanken att vi lägger upp aktiviteter  Björkö Samverkan’s hemsidas aktivitets-kalender.        ( https://bjorkosamverkan.home.blog/ )
Hälsningar Owe Gissleholm

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s